Севернокорейските медии показаха за първи път дъщерята на лидера Ким

...
Севернокорейските медии показаха за първи път дъщерята на лидера Ким
Коментари Харесай

Не е за вярване! Другарят Ким показа дъщерята

Севернокорейските медии демонстрираха за първи път дъщерята на водача Ким Чен-ун. Вчера тя участва дружно с него на пробното изстрелване на междуконтинентална балистична ракета. Момичето притегли вниманието на медиите по света, тъй като е представител на четвъртото потомство на династията, ръководеща Северна Корея към този момент над 70 години.

Севернокорейските медии оповестиха, че през вчерашния ден Ким е следил изстрелването на ракетата в наличието на брачната половинка си И Сол-джу и " обичаната им щерка ", както и на други публични лица. Държавната организация разгласява няколко фотоси, на които се вижда по какъв начин Ким Чен-ун стои заловен за ръка с щерка си и двамата беседват.

На други фотографии тя върви с татко си, с вързана коса, бяло яке и червени обувки, а зад тях се вижда самоходна установка за изстрелвана, представляваща камион с огромна ракета върху него.

Това е първият път, в който севернокорейските медии загатват за дъщерята или демонстрират нейни фотоси. В изявленията им не се прецизира по какъв начин се споделя момичето, нито на каква възраст е.

Личният живот на Ким продължава значително да е затулен в загадка. Според южнокорейските медии той се е оженил за И Сол-джу през 2009 година и двамата имат три деца.

Ким разгласи, че изстрелването на ракетата " Хвасон " -17 - севернокорейската ракета с максимален обхват, способна да носи нуклеарна бойна глава, демонстрира, че Пхенян разполага с надеждно оръжие за въздържане на заканите отпред със Съединени американски щати. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР