Севернокорейски документален филм, излъчен във вторник, показва как лидерът Ким

...
Севернокорейски документален филм, излъчен във вторник, показва как лидерът Ким
Коментари Харесай

Севернокорейски пропаганден филм показва куцащ Ким

Севернокорейски документален филм, излъчен във вторник, демонстрира по какъв начин водачът Ким Чен Ун, накуцва до момента в който се бори с „ най-тежките компликации до момента “ на бедната страна на фона на пандемията на ковид и глобите поради нейните оръжейни стратегии, съобщи Ройтерс.

Озаглавен „ 2021 - великата година на успеха “, 110-минутният филм отразява поредност от " достижения " на режима през годината, в това число за създаването и производството на ракети и напъните за превъзмогване на пандемията.

Разказвачът неведнъж възхвалява сходни планове като знаци за „ победа “, водени от видимо физически измършавял Ким. Предишни сходни документални филми са употребявани от държавните медии за основаване на полубожествен фетиш към личността на водача.

Филмът не преглежда в детайли компликациите, само че изолираната Северна Корея, за разлика от богатата, демократична Южна Корея, е изправена пред задълбочаващ се дефицит на храна на фона на глобите, сушата и наводненията, съгласно организациите на Организация на обединените нации, представени от Ройтерс.

Северна Корея не е удостоверила нито един случай на COVID-19, само че затвори границите си. Тя непрестанно развива своите оръжейни системи на фона на задънена улица в договарянията да се откаже от своя нуклеарен ярсенал и от ракетите в подмяна на освобождение от глобите на Организация на обединените нации и Съединени американски щати.

В един миг от кино лентата се вижда по какъв начин Ким се мъчи да слезе накуцвайки по спонтанни стълби при посещаване на строителна площадка.

Във кино лентата не се приказва директно за това, че Ким е изгубил много от тежестта си. Той обаче е очевидно по-слаб в последните му фотоси оповестени от държавните медии.

През юни те писаха, че севернокорейците са „ с разрушени сърца “, откакто са видели коло е „ измършавял “ водачът.

Международни медии, разследващи организации и специалисти наблюдават деликатно здравето на Ким поради несигурността, която би основало вероятно предаване на властта.

Документалният филм също по този начин демонстрира по какъв начин Ким гледа изгрева, до момента в който язди бял кон на плаж. Друг кадър го демонстрира дружно с военни, в това число с Пак Джон Чон, шеф на Генералния щаб на Корейската национална войска. Следва клип с танкове, провеждащи учения с бойна стелба.

Филмът включва редки изображения на нов 80-етажен небостъргач и огромен жилищен квартал, както и някои клипове и изображения от отбранително ревю през октомври и предходни проби на ракети.

През декември Ким сподели, че ръководещата партия е постигнала прочут прогрес в осъществяването на петгодишния стопански проект, който той разгласи при започване на предходната година, само че предизвести, че следва " гигантска битка " с пандемията и икономическите компликации тази година.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР