Северноатлантическият алианс и Европейският съюз планират да затегнат контрола върху

...
Северноатлантическият алианс и Европейският съюз планират да затегнат контрола върху
Коментари Харесай

НАТО обяви планове за контрол на трансфера на оръжия в Украйна

Северноатлантическият алианс и Европейският съюз възнамеряват да затегнат контрола върху прехвърлянето на оръжия в Киев, опасяват се от приемане на оръжие на черния пазар, пишат медиите.

Няколко страни от НАТО разискват с Киев опцията за основаване на система за следене на доставките на оръжие, написа Financial Times, базирайки се на източници, предава ТАСС.

„ Всички тези оръжия влизат в южната част на Полша, доставят се до границата и по-късно се разделят на транспортни средства за прекосяването й: камиони, микробуси, от време на време частни коли. И по-късно не знаем нищо за местонахождението им, нямаме визия къде отиват, къде се употребяват и даже дали остават в страната “, сподели един от събеседниците.

По-рано някогашният анализатор на Пентагона Карън Квятковски сподели, че препродажбата от Киев на доставени от Запада оръжия на черния пазар е предвидима, защото украинските сили за сигурност значително не са били готови да ги употребяват вярно и не са били в положение да интегрират тези оръжия в тактиката за водене на война.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР