Северноамериканският офис на Toyota публикува нова снимка в Instagram, обявяваща

...
Северноамериканският офис на Toyota публикува нова снимка в Instagram, обявяваща
Коментари Харесай

Toyota показа най-наточената Corolla, но не съвсем


Северноамериканският офис на Toyota разгласява нова фотография в Instagram, обявяваща появяването на наточена версия на Corolla. На напред във времето е общоприет хечбек, само че същинският воин на тийзъра е модел, обгърнат в камуфлажно фолио, който се крие вляво в сянката на контейнерите. Съпътстващ фрагмента е надписът „ Излезте от сенките в светлината на прожекторите “, което загатва за идната премиера на GR Corolla.

И по този начин, на аления резервоар от лявата страна на фотографията можете да видите показателя G16: той сочи към G16E-GTS - вътрешнозаводско име на " турбодвигателя " от GR Yaris, който ще бъде употребен и при наточената Corolla. Надписът GR Four до него е отпратка към системата за задвижване на всички колела на същия „ парещ “ Yaris.
 Toyota сподели най-наточената Corolla, само че не напълно


Toyota разгласява предходния тийзър за GR Corolla през октомври, маскиран като моментна фотография на интериора на стандартен хечбек. Той също по този начин включваше буквите G: 16 и GR Four и дребен камуфлажен първообраз, само че на потребителите им лиши месец, с цел да схванат отговора.



При GR Yaris 1.6-литровият турбо мотор с непосредствено впръскване създава 272 конски сили и 370 Нм въртящ миг. По-рано се предполагаше, че за Corolla мощността ще се усили до 300 сили, само че към момента няма публично удостоверение. Номерът 2 и номерът 68 на панела за ръководство на климатика в първия тийзър демонстрират 268 сили в системата, само че да забележим...
 Toyota сподели най-наточената Corolla, само че не напълно


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР