Северният обход на Бургас ще е първото, за което БСП

...
Северният обход на Бургас ще е първото, за което БСП
Коментари Харесай

БСП-Бургас регистрира листата за 48-ото НС, вижте за какво ще се борят депутатите й начело с Петър Кънев

Северният обход на Бургас ще е първото, за което Българска социалистическа партия ще упорства да се свърши действително за района

„ Българска социалистическа партия за България ” записва листата с претенденти за народни представители във Втори МИР-Бургас в идните парламентарни избори на 2 октомври т.г. Водачът Петър Кънев, различим през последното десетилетие като най-важната и стратегическа за Българска социалистическа партия фигура в района, дойде в РИК-Бургас, придружаван от втория в листата – Станимир Баев – зам.-директор на бургаската Математическа гимназия, както и с Тодор Байчев – подложен по традиция на трета позиция, което не е проблем за юриста от Карнобат да печели доверието на гласоподавателя с преференциален избор. Заедно с челната тройка в Областната администрация пристигнаха и досегашният регионален шеф Стойко Танков, който е четвърти, петата в листата – Анелия Вичева – водач на младежката организация на БСП-Бургас и шестият – също младеж, от Созопол – Андрей Николов. С групата бе и общинският водач на Българска социалистическа партия Живко Господинов. 

Листата е формирана от 23 души и е съвсем същата, както в предходните три избора за  парламент.



„ Ние се явяваме в съвсем еднакъв състав, не променяме и челната тройка, а постоянно наша поддръжка напред е и Стойко Танков – регионалният ръководител на БСП-Бургас. Смятам, че направихме задоволително за доста къс период. Постигнахме обществен пакет от 22 милиарда лева и ще продължим да работим главно в обществената система ”, сподели инж. Петър Кънев, който е измежду доайените на Народното събрание. Кънев акцентира, че казусът с мигрантската вълна е доста сериозен, тъй като се подценява стратегическата нужда пограничната ограда с Турция да се поддържа изправна. Той даде за образец 2018 година, когато с тогавашния регионален шеф Вълчо Чолаков е обходил региона по въздух, виждайки ясно, че оборудването няма по какъв начин да бъде с едни и същи параметри на сигурност в лекия регион към Резово, както и във високите елементи на Странджа. Кънев прикани да се намерения за по-сериозна защита във високите планински елементи. Другият приоритет за Българска социалистическа партия ще бъде незабавното довеждане докрай на Северния обход на града, който бе необяснимо спрян от доскорошното районно министерство. И най-сетне Българска социалистическа партия ще продължи своята борба Бургас да се развива като основен за страната ни промишлен град, в който да остават хора, свързани с действително произвеждане, гарантиращо непоклатимост.

Петър Кънев зададе риторичния въпрос на бургаския кмет Димитър Николов – да каже ясно като какъв желае да развива този град. Ако ще го прави курортен като Слънчев бряг и Несебър, да признае, че вървим към цялостна деиндустриализация.

В хода на акцията Българска социалистическа партия ще покаже цялата стратегия, с която ще завоюва доверието на гласоподавателя. На 3 септември Корнелия Нинова ще открие предизборната акция за 48-ото Народно събрание пред шатрата на Българска социалистическа партия на бул. „ Алеко Богориди ” и ще премине с претендентите за народни представители по цялата основна улица в посока терасата на Морското казино.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР