Северна Македония ще привлича туристи с легална мариухана, наричана по

...
Северна Македония ще привлича туристи с легална мариухана, наричана по
Коментари Харесай

Скопие привлича туристи с легална марихуана

Северна Македония ще притегля туристи с легална мариухана, наричана по света с гальовното Мери Джейн.

Премиерът Зоран Заев в изявление за Deutsche Welle съобщи, че проектът за декриминализация и заверка на марихуаната е част от по-широк стопански пакет, който има за цел да подтиква вътрешната стопанска система, предава македонското електронно издание “Локално “.

"Идеята е да се даде опция на туристически места, в това число Скопие, кафенета, съществуващи и нови, като се съблюдават избрани стандарти - вентилация, доказателство за генезис на марихуаната и други, да се даде опция за консумация на марихуана вътре в тях ", сподели Заев.

Премиерът добави, че стандартите ще бъдат идентични за всички и всеки може да ги ползва, предава лупа.бг.

"Вярвам, че за една дребна страна, тя може да донесе съществено развиване на ресторантьорството и туризма, изключително като се има поради нашите красиви туристически места: Струга, Охрид, Ресен, Дойран, Скопие, Берово, Маврово и всички други места ", добави той.

Освен заверка и декриминализация на марихуана, оповестеният план включва и плана за заверка на транспортни средства с задгранични регистрационни номера, заверка на пари и имущество, продажба на земеделска земя и новия закон за налога върху имуществото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР