Северна Македония се случи прецедент. А именно - тъмнокож е

...
Северна Македония се случи прецедент. А именно - тъмнокож е
Коментари Харесай

Чернокож е напът да стане кмет на един от най-големите градове в Северна Македония

Северна Македония се случи казус. А точно - тъмнокож е на път да стане кмет. Симон Поликарп, по-известен като Джими, е роден в Нигерия. Започнал акцията си за градоначалник на Щип преди месеци. Ще се яви на изборите подсилен от партията " Интегра ". От ВМРО-ДПМН се отхвърлиха да излъчат собствен претендент, тъй като като политиките на двете партии са сходни, Поликарп се надява на мощна поддръжка. 

" Все още имаме неуреден проблем във връзка с името. Вярвам, че тази позиция е задоволителна за поддръжниците на Вътрешна македонска революционна организация да поддържат кандидатурата ми ", съобщи претендентът. 

Джими желае да построи студентски град в Щип и да спре обезлюдяването на региона. Щип е измежду най-големите градове в страната.

" Да им създадем условия да не избягат, да създадем условия, с които да решим казуса и трето, дружно с тях да създадем условия, в които да бъде еднообразно добре за всички нас ", сподели Поликарп. 

Началото на политическата кариера на тъмнокожия македонец започва през 2008 година, само че с крах. Тогава Поликарп не съумява да влезе в македонския парламент като депутат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР