Северна Македония помете Армения с 5:0 като гост в световна

...
Северна Македония помете Армения с 5:0 като гост в световна
Коментари Харесай

Северна Македония прегази Армения и гледа към Мондиала в Катар

Северна Македония опустоши Армения с 5:0 като посетител в международна подготовка от група " J ". Двата отбора бяха един до различен в класирането и заемаха надлежно трето и четвърто място.
 Грузия победи Швеция с 2:0 в международна подготовка
Швеция се срина в Грузия

Скандинавците усложниха задачата си за класиране напред

Гостите съумяха да открият резултата в 23-ата минута, а в основата на попадението бе отличен пробив отдясно на Ашковски, който откри Александър Трайковски, а централният нападател просто прати от близко топката в опразнената врата за 1:0. Футболистите на Благоя Милевски доближиха до второ попадение десетина минути по-късно посредством Енис Барди, който се разписа след пас на Елмас.

В 67-ата минута резултатът стана типичен, когато Барди се разписа от дузпа. Хенрик Мхитарян върна едно попадение в 72-ата минута, само че то бе анулирано заради засада, а Северна Македония доближи до четвърто попадение 10 минути преди края, когато неприятно изчистена топка от защитник попадна в Елмас, той подаде към Ристовски, който с удар от границата на наказателното поле означи за 4:0. Крайното 5:0 бе завършено още веднъж от Барди в последната 90-ата минута още веднъж от дузпа.

С тази победа футболистите на Северна Македония се изкачиха на второ място в групата с 15 точки, само че и мач повече от Румъния. Водач в групата е Германия, която към този момент си обезпечи място в Катар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР