Северна Корея заяви днес, че вчера е изстреляла междуконтинентална балистична

...
Северна Корея заяви днес, че вчера е изстреляла междуконтинентална балистична
Коментари Харесай

КНДР изтреляла ракетата като провокация към САЩ

Северна Корея съобщи през днешния ден, че през вчерашния ден е изстреляла междуконтинентална балистична ракета Hwasong-18 (ICBM) като подготовка, за нуклеарно въздържане против  Съединените щати, оповестява " Ройтерс ".

Държавната осведомителна организация KCNA заяви, че водачът на страната Ким Чен-ун е следил изстрелването на междуконтиненталната балистична ракета на мястото. Ракетата доближи височина от 6518 км, прелетя 1002 км и улучи тъкмо набелязаната цел .

Ким сподели, че изстрелването изпраща " явен сигнал към враждебните сили, които са разпалвали своята безразсъдна военна конфронтационна нервност " против Севера през цялата година. Агенцията сподели, че учението " демонстрира волята на КНДР за най-твърдо противопоставяне и нейната голяма мощ ". 
 Южна Корея чака следващ ракетен тест от КНДР
Южна Корея чака следващ ракетен тест от КНДР

Това може да се случи през декември

Южна Корея и Япония обявиха през вчерашния ден, че Северът е изстрелял междуконтинентална балистична ракета с обсег, с цел да удари на всички места в Съединените щати, откакто осъди военната проява на мощ на Съединени американски щати, в това число идването на самолетоносач и нуклеарна подводница в Южна Корея, като " война " " се движи.

Южна Корея съобщи, че ракетата е ICBM Hwasong-18 с твърдо гориво. Той летеше по внезапно издигната траектория и се приземяваше в морето западно от японския остров Хокайдо.
 Северна Корея изстреля втора балистична ракета в морето
Северна Корея изстреля втора балистична ракета в морето

Пхенян дрънка оръжие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР