Северна Корея заплаши да нанесе на САЩ невероятен удар в

...
Северна Корея заплаши да нанесе на САЩ невероятен удар в
Коментари Харесай

КНДР плаши: Ще ударим САЩ в неочакван момент

Северна Корея заплаши да нанесе на Съединени американски щати " необикновен " удар в най-неочаквания миг. Това написа в публикувано известие от севернокорейска организация, оповестено по отношение на провежданите взаимни учения на южнокорейските и американските Военноморски сили, наоколо до Корейския полуостров, предава ТАСС.

" Съединените щати явно са полудели, докарвайки тъкмо под носа ни цели, които към този момент определихме като основни. Съединени американски щати би трябвало да имат поради, че нашият удар ще ги застигне в най-неочаквания миг в ненадейно място ", отбелязва организацията, представена от " Фокус ".

Авионосна ударна група на Военноморските сили на Съединени американски щати организира взаимни учения с кораби от Военноморски сили на Южна Корея край крайбрежията на Корейския полуостров. Маневрите започнаха на 16 октомври и ще продължат до 26 октомври.

Според сведения от командването на 7-и флот на Военноморски сили на Съединени американски щати, ученията ще се водят на територията на Японско и Жълто море. Тяхната цел е отработването на взаимния дейности по море. Освен това, в тях ще се включат и американците есминци USS Stethem и USS Mustin, както и авиация на двете страни.

Военнослужещите на Съединени американски щати и Южна Корея ще отработят и дейности по намиране и прихващане на балистични ракети, изстреляни от територията на Северна Корея.

тагове Северна Корея Съединени американски щати удар
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР