Северна Корея се бори с вълна на COVID-19, след като

...
Северна Корея се бори с вълна на COVID-19, след като
Коментари Харесай

Северна Корея се бори с пандемия от COVID-19, стотици хиляди са болни


Северна Корея се бори с вълна на COVID-19, откакто по държавната телевизия представител на здравните управляващи разгласи, че страната взема ограничения, с цел да се оправи със стотици хиляди случаи на тресчица.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31492
Пхенян до момента отхвърляше да има Коронавирус, а страната дружно с Еритрея, е единствената в света, където не е почнала имунизация, оповестява Българска национална телевизия.

На този декор бяха публикувани фрагменти по какъв начин водачът Ким Чен Ун посещава аптеки в неделя, с цел да ревизира системата за доставка с медикаменти. Той организира и незабавно съвещание на държавното управление, на което е подредено армията да се оправи със снабдяването с медикаменти против Коронавирус.

В същото време в Пекин медицински личен състав и чиновници по сигурността обезпечават всеобщо тестване за COVID-19. В столицата на Китай е в действие заповед за работа от у дома поради огнище на ковид. Последно за 24 часа бяха открити 55 нови случая.

Властите в мегаполиса с население 22 милиона души не разрешиха храненето в заведенията за хранене, затвориха търговски и развлекателни центрове и прави от маршрутите на градския превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР