Северна Корея разкритикува новата стратегия на САЩ за , тъй

...
Северна Корея разкритикува новата стратегия на САЩ за , тъй
Коментари Харесай

Северна Корея критикува Съединените щати, след като я определят като постоянна заплаха

Северна Корея разкритикува новата тактика на Съединени американски щати за, защото разказва уединената страна като " непрекъсната опасност " . Това разгласи корейската държавна медия KCNA през днешния ден, оповестява " Ройтерс ".

Говорител на министерството на защитата на Северна Корея упрекна Съединените щати в увеличение на нуклеарните закани , като даде за образец и.

Севернокорейската войска ще се опълчи на военната тактика на Съединени американски щати с " най-смазващата и устойчива тактика ", настоя още представителят.
 Северна Корея насочи рецензии против МААЕ
Северна Корея насочи рецензии против МААЕ

Напрежение в района

Припомняме, че предходната седмица Северна Корея, като водачът Ким Чен Ун даде обещание да форсира производството на нуклеарни оръжия, с цел да възпира провокации на Съединени американски щати.

Министерството на защитата на Южна Корея разкритикува този ход в изказване през днешния ден, като декларира, че Пхенян ще бъде " в допълнение изолиран " в интернационален проект , което ще " утежни " качеството на живота на севернокорейците. Всяко потребление на нуклеарни оръжия от страна на Пхенян ще постави завършек на режима му, добави министерството.
 Северна Корея разгласи, че междусъседското ѝ съдействие с Русия е естествено
Северна Корея разгласи, че междусъседското ѝ съдействие с Русия е естествено

Пхенян осъди Южна Корея за " злонамерено " клюкарство за приятелското съдействие с Русия

В обществената версия на тактиката на Министерството на защитата на Съединени американски щати " Стратегия за противопоставяне на оръжията за всеобщо заличаване до 2023 година " написа, че " Северна Корея, Иран и екстремистките организации остават непрекъснати закани, до момента в който не престават да развиват опциите " за тези оръжия .

Говорителят на министерството на защитата на Северна Корея също разкритикува стратегическото изказване на американската войска от 28 септември, което разказва Китай като " предизвикателство за темпове " и Русия като " остра опасност ". Според представителя това е " политическа провокация " против самостоятелни суверенни страни.

Министърът на обединяването на Южна Корея Ким Юнг-хо сподели пред кореспонденти в Германия във вторник, че обстановката за междукорейския продан се следи.
 Южна Корея прикани Русия да приключи военното съдействие със Северна Корея
Южна Корея прикани Русия да приключи военното съдействие със Северна Корея

Първият заместник-министър на външните работи на Южна Корея Чанг Хо-джин привика посланика на Русия в Сеул
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР