Северна Корея проведе в понеделник първите си тестове на междуконтинентални

...
Северна Корея проведе в понеделник първите си тестове на междуконтинентални
Коментари Харесай

Ким на Северна Корея отново заплашва да използва ядрени оръжия, докато хвали войските за изстрелването на ракети с голям обсег

Северна Корея организира в понеделник първите си проби на междуконтинентални балистични ракети от пет месеца насам, наричайки това обучение предизвестие за конфронтиращите Съединени американски щати и Южна Корея се движи. Северна Корея цитира неотдавнашна среща сред Съединени американски щати и Южна Корея за усилване на техните проекти за нуклеарно въздържане.

Централната новинарска организация на Северна Корея сподели, че Ким се е срещнал с бойци в Генералното ракетно бюро в сряда, с цел да ги поздрави за работата им по изстрелването на създадената ракета Hwasong-18 с твърдо гориво, най-новата и най-мощна междуконтинентална балистична ракета на Севера.

По време на срещата Ким сподели, че изстрелването показва еволюцията на нуклеарната теория и тактика на Севера, „ да не се колебае даже с нуклеарна офанзива, когато врагът я предизвика с нуклеарни оръжия, " сподели KCNA.

Ким сподели, че мирът е обезпечен от военна позиция, която е подготвена да нанесе превантивни удари по врага на всички места, с цел да го накара да се опасява, сподели KCNA.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР