Северна Корея представи балистична ракета с подводно базиране в рамките

...
Северна Корея представи балистична ракета с подводно базиране в рамките
Коментари Харесай

Северна Корея твърди, че разполага с най-мощното оръжие в света

Северна Корея показа балистична ракета с подводно базиране в границите на церемониален боен церемониал в чест на VIII конгрес на Корейската работническа партия в Пхенян. На парада бяха показани стратегически балистични ракети с подводно базиране, заяви TACC.

„ Най-мощното оръжие в света - стратегически балистични ракети с подводно базиране - едно след друго беше демонстрирано на площада, показвайки мощта на революционните въоръжени сили " на КНДР, се споделя в изказване на Централната военна комисия на Северна Корея.

Парадът се е провел на площад „ Ким Ир Сен " в центъра на Пхенян с присъединяване на водача на КНДР Ким Чен-ун. Севернокорейските медии настояват, че на събитието са демонстрирани най-новите мостри на тактически ракети и самоходни артилерийски установки.

По-рано управляващите в Пхенян оповестиха, че страната няма ковид. Държавните медии обстойно осведомят за пандемията, като главното обръщение гласи, че държавното управление прави всичко допустимо, с цел да отбрани популацията. Трябва да се означи, че управляващите изначало взеха радикални ограничения - още в януари затвориха границите за чужденци и анулираха всички занятия в учебните заведения и университетите.

В средата на август обаче множеството ограничения бяха анулирани. По данни на университета "Джонс Хопкинс ", в КНДР няма публични данни за съществуване на хора, инфектирани с ковид.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР