Северна Корея показа пропагандно видео за заплахата от изстрелване на

...
Северна Корея показа пропагандно видео за заплахата от изстрелване на
Коментари Харесай

Пропаганда: Пхенян показа зловещо ВИДЕО с "безпощадно отмъщение" как унищожава Гуам с ракети Hwasong-12

Северна Корея сподели пропагандно видео за опасността от изстрелване на ракети покрай американската територия на Гуам, предупреждавайки Съединени американски щати за " безпощадно възмездие " поради пренебрегването на предизвестията на Пхенян за годишните военни тренировки с Южна Корея, написа английският в. " Телеграф ". На съвсем 4-минутното видео се виждат фотоси на Доналд Тръмп, гледащ гробище, изпълнено с кръстове, и заместник-председател Майк Пенс, обхванат от пламъци.

" Американците би трябвало да живеят с необятно отворени очи и уши, които ще бъдат измъчвани през деня и нощем от ракетите Hwasong-12, без да знаят по кое време те ще бъдат изстреляни ", гласи надписът Йонхап.

" Ние просто пожелаваме на политиците в Съединени американски щати съществено да помислят два пъти ", споделя още един надпис, показващ фотография на секретаря на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис. " Времето не е на страната на Съединени американски щати. "

С тренировките, които не престават във вторник, Северна Корея подвигна изразителност, заявявайки, че ще бъде неправилно решение от страна на Съединени американски щати да мислят, че Пхенян ще " седи умерено без да прави нищо ", съобщи държавната централна организация " Централна ", цитирайки неидентифициран боен представител.

Продължаващите тренировки и визити на американски военни представители в Южна Корея основават събитията за " подигравателна война " на Корейския полуостров, сподели ККНА.

Коментарите са с по-воинствен звук, откакто нападките сред Съединени американски щати и Северна Корея се намалиха.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР