Северна Корея поднови атаката си срещу президента на САЩ Доналд

...
Северна Корея поднови атаката си срещу президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Северна Корея отново атакува вербално Доналд Тръмп

Северна Корея възобнови офанзивата си против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто той на собствен ред заплаши Пхенян с военни дейности, съобщи БГНЕС, базирайки се на BBC.
Външното министерство на КНДР съобщи, че " в случай че господин Тръмп е конфронтационен, той в действителност би трябвало да бъде диагностициран с наново проявяване на старческа уязвимост " - в смисъл, че е изкуфял. Северна Корея за пръв път назова Тръмп остарял и слаб през 2017 година.
В изказване, направено от държавната осведомителна организация на Северна Корея, заместник-министърът на външните работи предизвести, че " войната на думи " отпреди две години може да се възобнови.
За първи път от повече от година Пхенян е намерено сериозен към Доналд Тръмп, съобщи корейската репортерка на BBC Лаура Бикер.
За последно Тръмп и Ким Чен Ун организираха диалози на четири очи в Сингапур през юни 2018 година и във Виетнам през февруари тази година. Напоследък обаче има нарастване на враждебния език, защото договарянията са в застой.
На срещата на върха на НАТО във Англия във вторник Тръмп още веднъж назова Ким Чен Ун " Ракетен човек ". Той сподели още, че Съединени американски щати си резервират правото да употребяват военна мощ против Пхенян. През 2017 година двамата водачи се атакувах словесно като Тръмп назова Ким Чен Ун " дребен ракетен човек " и " вманиачен ", а Ким в отговор назова президента на Съединени американски щати " умствено смутен дъртак ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР