Северна Корея обяви, че вчерашният тест на ракета е само

...
Северна Корея обяви, че вчерашният тест на ракета е само
Коментари Харесай

Северна Корея : Вчерашният тест на ракета е само началото на военни операции

Северна Корея разгласи, че вчерашният тест на ракета е единствено началото на военни интервенции в Тихия океан, а американския остров Гуам беше избран като " предна база за инвазия ", осведоми Българска национална телевизия.

Пхенян популяризира фрагменти от изстрелването и удостовери, че става дума за балистична ракета със междинен обхват Хвасон-12, а задачата е била опълчване на военните учения сред Съединените щати и Южна Корея.

Ракетата прелетя над японския остров Хокайдо, преди да падне в океана. Севернокорейските държавни медии оповестиха, че Ким Чен Ун е участвал на изстрелването и е останал извънредно удовлетворен от него, като го нарекъл въведения към възпирането на Гуам.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации единомислещо осъди тази нощ дейностите на Северна Корея и прикани Пхенян да приключи всевъзможни тествания с ракети. 15-те страни членки се афишират за дипломатическо и политическо решение на рецесията, само че не оферират нови наказания против Северна Корея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР