Северна Корея изпрати около 7000 контейнера, пълни с боеприпаси и

...
Северна Корея изпрати около 7000 контейнера, пълни с боеприпаси и
Коментари Харесай

Северна Корея изпрати „7000 контейнера с боеприпаси“ на Русия – Южна Корея

Северна Корея изпрати към 7000 контейнера, цялостни с муниции и друго военно съоръжение на Русия от предходната година, с цел да подкрепи войната в Украйна, защитата на Южна Корея министър сподели.

Шин Уон-сик показа оценката на конференция часове откакто южнокорейските и японските военни обявиха, че Северът е изстрелял голям брой балистични ракети с дребен обхват в източните си води, добавяйки към поредност от демонстрации на оръжия на фона на възходящо напрежение със противниците.

От началото на 2022 година Северна Корея употребява нашествието на Русия в Украйна като разпръскване, с цел да ускори своите оръжейни проби и също се сплоти с Москва във връзка с спора като водач Ким Чен Ун се пробва да излезе от дипломатическата изолираност и да се причисли към единен фронт против Съединени американски щати. Северна Корея доставя на Русия артилерийски снаряди, ракети и друго съоръжение през последните месеци, с цел да помогне за разпалването на войната й против Украйна, заявявайки, че сходни прехвърляния на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР