Северна Корея е спряла да отговаря на рутинните обаждания на

...
Северна Корея е спряла да отговаря на рутинните обаждания на
Коментари Харесай

Опасно прекъсната връзка: Северна Корея не отговаря на обаждания от Южна Корея

Северна Корея е спряла да дава отговор на рутинните позвънявания на Южна Корея, които се реализират по директни информационни канали, съобщи южнокорейското министерство на защитата, представено от ДПА.

Не станаха ясни аргументите за неналичието на отговор на позвъняванията, които нормално се състоят два пъти на ден. Военните канали за връзка също са били наранени, заяви южнокорейското министерство на защитата и се счита, че Северна Корея е прекъснала контакт едностранно.

Тъй като нито една от страните няма посолство или офис в другата, с цел да се състои двустранна връзка, трансграничните диалози поставят основата за другарство и служат за средство за осъществяване на срещи. Също по този начин имат за цел да предотвратят всевъзможни военни разногласия.

Връзката е била прекъсва и преди или тъй като Северна Корея е серпантина да дава отговор на позвънявания, или по механически аргументи.

През последните месеци напрежението на Корейския полуостров пораства. Наблюдатели считат, че спирането на връзката може да е отговор от страна на Севера на взаимните военни учения, провеждани сред Съединени американски щати и Южна Корея.

Северна Корея наскоро стартира поредност от тествания на нуклеарни ракети, като не обърна внимание на наложените наказания от Организация на обединените нации. След известно спиране Съединени американски щати и Южна Корея възобновиха взаимните военни маневри.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР