Северна Корея е организирала среднощен военен парад в столицата Пхенян,

...
Северна Корея е организирала среднощен военен парад в столицата Пхенян,
Коментари Харесай

Северна Корея организира среднощен военен парад

Северна Корея е провела среднощен боен церемониал в столицата Пхенян, предадоха международните организации. Лидерът на комунистическата страна Ким Чен Ун е участвал на събитието, извършено на площад " Ким Ир Сен ".

Парадът е трябвало да стартира в среднощ на 9 септември, когато страната отбелязва 73 години от основаването си. Към момента остава неразбираемо какъв тип оръжия са били показани. Северна Корея е провела и преди военни паради през нощта, с цел да показа нов боен боеприпас, в това число балистични ракети.

Разговорите, които имат за цел да убедят Северна Корея да се откаже от създаването на нуклеарни оръжия и балистични ракети, влязоха в задънена улица през последните години. Администрацията на някогашния американски президент Доналд Тръмп разгласи, че ще употребява дипломация, с цел да откаже Северна Корея от нуклеарната ѝ стратегия, само че не показва предпочитание да извърши настояванията на Пхенян за облекчение на глобите. След неуспеха на срещата на високо ниво сред Доналд Тръмп и Ким Чен Ун, севернокорейският водач даде обещание да укрепи нуклеарните сили на страната и досега отхвърля предложенията за диалози на администрацията на новия американски президент Джо Байдън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР