Северна Корея е готова да изпрати 100 000 войници на

...
Северна Корея е готова да изпрати 100 000 войници на
Коментари Харесай

Северна Корея предлага на Русия 100 000 доброволци срещу Украйна

Северна Корея е подготвена да изпрати 100 000 бойци на своя съдружник Русия като военна помощ за усилване на нашествието в Украйна, сподели съветският боен специалист Игор Коротченко по държавната телевизия, оповестява " Индипендънт ".

" Има известия, ч е 100 000 севернокорейски доброволци са подготвени да дойдат и да вземат участие в спора, а севернокорейските строители са подготвени да работят дружно с нашите (за възобновяване на вредите от войната) ", разяснява съветският специалист по защитата в полемика онлайн по съветския канал Едно.

Наричайки севернокорейските войски " издръжливи, невзискателни и стимулирани ", съветският публицист споделя, че Кремъл " не би трябвало да се стеснява да одобри ръката, протегната ни от Ким Чен-ун ".

" Ако севернокорейските доброволци с техните артилерийски системи, богат опит с противобатарейна война и многокалибрени ракетни системи, създадени в Северна Корея, желаят да вземат участие в спора, добре, дано дадем зелена светлина на техния доброволчески подтик ", добавя Коротченко.

Ако " Северна Корея изрази предпочитание да извърши интернационалния си дълг да се бори против украинския фашизъм, ние би трябвало да им позволим " и добави, че и двете страни имат суверенното право да подписват съответните съглашения .

Не е ясно по какъв начин Северна Корея е предложила военна помощ на Русия , до момента в който войната й против Украйна се проточи повече от пет месеца.
 Британското разузнаване: Поне 10 съветски генерали са починали на бойното поле в Украйна
Британското разузнаване: Поне 10 съветски генерали са починали на бойното поле в Украйна

Шестима военачалници са свалени от февруари насам

Класирани като четвърти по величина в света, севернокорейските военни имат близо 1,3 милиона деен личен състав , разяснява основаният в Ню Йорк Съвет за интернационалните връзки. Освен това 600 000 служат като резервисти.

В отчет на Южна Корея обаче се показва, че Северът към този момент се готви да изпрати своите служащи и ги е избрал да ги изпрати в проруския район Донбас в Източна Украйна .

Севернокорейските управляващи са наредили на фирмите, опериращи в Русия, да се приготвят да изпратят служащи за войната, се прибавя в отчета, цитирайки източник в Русия.

Пхенян възнамерява да изпрати тези служащи в подобаващ миг , защото те не престават да следят обстановката на място, споделя севернокорейски източник в отчета.

Военната помощ за Русия от Северна Корея може да се окаже потребна при нейната инвазия в Украйна, която се удължи с месеци против упованията на Москва да превземе Киев за по-кратко време. Това е довело до загуба на морал, войски и запаси за Русия , показаха специалисти.

Ръководителят на MI6 Ричард Мур сподели, че Владимир Путин е претърпял " героичен неуспех " в Украйна и армията му " се изчерпва ".

Шефът на Тайната разследваща работа на Обединеното кралство (MI6) сподели, че войната " явно не е завършила ", само че съветските нашественици може да се наложи да " спрат " през идващите седмици.

" Мисля, че той претърпя стратегически неуспех в Украйна . Очевидно не е свършило ", разяснява Мур по-рано.
 Ким Чен-ун: Готови сме на нуклеарна война със Съединени американски щати
Ким Чен-ун: Готови сме на нуклеарна война със Съединени американски щати

Твърда позиция на Северна Корея
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР