Северна Корея днес изстреля неизвестен снаряд, който изглежда се е

...
Северна Корея днес изстреля неизвестен снаряд, който изглежда се е
Коментари Харесай

Северна Корея отново изстреля ракета

Северна Корея през днешния ден изстреля " незнаен снаряд ", който наподобява се е разрушил малко по-късно, съобщи Ройтерс, базирайки се на информация от въоръжените сили на Южна Корея, оповестена малко откакто японски медии оповестиха за хипотетичното изстрелване от притежаващия нуклеарни оръжия Север.

Предполагаемата ракета е била изстреляна от летище в покрайнините на севернокорейската столица Пхенян, се споделя в известието на министерството на защитата на Южна Корея. Съединени американски щати и Южна Корея настояват за две наскорошни изстрелвания от това летище, че това са били проби на нова междуконтинентална балистична ракета . Северна Корея упорства, че тестванията са били за разработка на съставни елементи от разследващ спътник.



По информация от японската социална телевизия " ЕнЕйчКей " източник от японското министерство на защитата е нарекъл снаряда евентуална балистична ракета.

Тази година Северна Корея изстрелва ракети с невиждана периодичност, като на 5 март организира деветото си ракетно тестване, което беше наказано от Съединени американски щати, Южна Корея и Япония. Миналата седмица чиновници от Съединени американски щати и Южна Корея оповестиха, че Северна Корея наподобява е почнала да възвръща някои тунели в затворения си нуклеарен полигон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР