Северин Красимиров вече е в Русе21-годишният Северин Красимиров уличен за

...
Северин Красимиров вече е в Русе21-годишният Северин Красимиров уличен за
Коментари Харесай

Северин Красимиров вече е в Русе

Северин Красимиров към този момент е в Русе
21-годишният Северин Красимиров махленски за бруталното ликвидиране на телевизионната водеща Виктория Маринова към този момент се намира в Русе, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Красимиров бе разгласен за търсене по отношение на повдигнато в негово неявяване обвиняване за обезчестяване, представляващо изключително тежък случай и за ликвидиране по изключително непосилен за метод и с особена свирепост на Виктория Маринова от Русе. Той бе предаден от немските управляващи и дойде в София с цивилен полет в сряда вечер. Веднага след което конвоиран за ДНК проби.

Днес в 12.45 часа Северин Красимиров бе превозен от София до следствения арест в Русе.

Окръжна прокуратура Русе ще предприеме дейности по предявяване на постановлението за привличане като обвинен на Северин Красимиров и осъществяване на неговия разпит в наличието на бранител. В рамките на днешния ден, Окръжна прокуратура – Русе е възнамерявала осъществяване на освидетелстване на обвинения с присъединяване на правосъден доктор.

Докато беше в Германия 21-годишният мъж призна, че е умъртвил, само че не и че е изнасилил Виктория Маринова. Телевизионната водеща бе изнасилена и убита в Русе на 6 октомври. Северин Красимиров беше арестуван от немските управляващи на 9 октомври вечерта, осем часа след постъпило искане от българските управляващи. Той се е намирал в дома на майка си в немския град Щаде. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР