Северин Красимиров е вменяем ще бъде предаден на съд за

...
Северин Красимиров е вменяем ще бъде предаден на съд за
Коментари Харесай

Северин Красимиров е вменяем, ще бъде съден за изнасилването и убийството на Виктория Маринова


Северин Красимиров е вменяем ще бъде предаден на съд за изнасилването и убийството на Виктория Маринова в Русе. Това излиза наяве от известие на Окръжна прокуратура – Русе.

Обвинението ще изиска налагане на най-тежките санкции за осъществените от него закононарушения през октомври предходната година.

Той ще бъде съден за изнасилването на Виктория Маринова и убийството ѝ, осъществено по изключително непосилен и нечовечен метод.

Окръжната прокуратура в Русе назначи петорна сложна правосъдно здравна психична и психиатрична експертиза на обвинения, заключението на която сочи изрично, че Северин Красимиров е вменяем и може да носи наказателна отговорност за осъщественото.

Красимиров е с лека умствена назадничавост и е прочувствено нестабилна персона – емоционален вид, само че може да схваща свойството и смисъла на осъщественото и да управлява постъпките си. Заключението е, че психическото му положение разрешава да взе участие в наказателния развой и схваща смисъла на наложеното му наказване.

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди вземането на досъдебното произвеждане на специфичен контрол и по него се правят интензивни следствени дейности от екип от прокурори.

До момента по случая са разпитани 30 очевидци и са назначени 19 експертизи. Извършени са голям брой огледи на мястото на престъплението и на материални доказателства, както и претърсвания и изземвания. Изискани и получени са информации от мобилните оператори и здравна документи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР