Севда Асенова спечели европейската титла по бокс в категория до

...
Севда Асенова спечели европейската титла по бокс в категория до
Коментари Харесай

Севда Асенова стана европейска шампионка по бокс

Севда Асенова завоюва европейската купа по бокс в категория до 48 кг. Една от най-опитните ни и класни състезателки откри по впечатляващ метод програмата на финалите от шампионата в Будва, Черна гора.
Прочетете още
Асенова, която напролет завоюва бронз от международното в Истанбул, ликува със златото през днешния ден след триумф с 5:0 съдийски гласа над Роберта Бонати от Италия. Българката сподели ужасно равнище и заслужи трета европейска купа в кариерата си от изиграни към този момент 6 финала!

Севда стартира чудесно мача, като доста тъкмо разчиташе дейностите на противничката си и с мълниеносни попадения взе очевидно преимущество на кръга. Италианката опита да отговори във втората част с по-агресивни дейности, само че опитът на Асенова ѝ разреши ловко да отвърна и да продължи да натрупа преднина. Развой, който предопредели и крайния излаз на мача.

Станимира Петрова завоюва бронзов орден на Европейското състезание по бокс в Будва, Черна гора. Една от водещите ни националки отстъпи в трагична борба на полуфиналите на доста мощната украинка Анастасия Ковалчук с 1:4 съдийски гласа в категория до 54 кг.

Световната и трикратна европейска шампионка води здрава борба, в която изостана след първите два рунда в картите на реферите. В третата част Станимира се хвърли за поврат и бе покрай реализирането му, само че в последна сметка успеха бе присъдена за Ковалчук.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР