Сестрата на Селин Дион, Клодет, споделя мрачна информация за здравето

...
Сестрата на Селин Дион, Клодет, споделя мрачна информация за здравето
Коментари Харесай

Тежки новини за Селин Дион

Сестрата на Селин Дион, Клодет, споделя мрачна информация за здравето на певицата, до момента в който тя се бори със синдрома на скования човек.

Болестта принуди международно известната певица да анулира турнето си. Говорейки пред Le Journal de Montreal (чрез SheMazing ), Клодет сподели, че за Селин се грижи сестра им Линда.

Те са в тясно съдействие с лекари и откриватели, които са профилирани в това рядкото заболяване. " Не можем да намерим лекарство, което да работи, само че вярата е значима “, разкри тя тази седмица.

И добави: " Честно казано мисля, че тя най-много има потребност от отмора. Тя постоянно се пробва да бъде най-хубавата и на върха в своята област “. " В един миг сърцето и тялото ви се пробват да ви кажат нещо. Важно е да ги слушате. ".

Синдромът на скования човек е нелечимо неврологично положение, което води до неконтролируеми мускулни конвулсии. Засяга единствено един на всеки милион души. Въпреки това Селин " слуша допустимо най-хубавите експерти в региона на това рядко заболяване “ и фамилията " има вяра “, че един ден тя ще откри средство за рехабилитация, което ще й разреши да се върне на сцената, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР