Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече

...
Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече
Коментари Харесай

Сестрата на премиера: Благодарна съм на проф. Петров като пациент

Сестрата на премиера Бойко Борисов доктор Красимира Иванова отбрани към този момент някогашния здравен министър проф. Николай Петров, който подаде оставка след разкритието, че е дал социална поръчка на колегата на щерка си. 

Професор Петров го познавам като пациент. Имах доста тежка диагноза и лекарите реагираха доста бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим положителните експерти и хора – тези, които одобряват положението на пациента като своя страст, а проф. Петров е тъкмо подобен, уточни Иванова.

Тя показа, че не може да разяснява решенията на брат си в професионален аспект, защото излизат от нейната компетентност.

" Професор Петров, просто се дръжте! Толкова доста пациенти дължат живота си на Вас! Да си шеф или министър е краткотрайно ", безапелационна бе доктор Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Сестра на премиера изясни, че най-тежкият миг за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болничното заведение, за която работела преди 15 години.

" Останах без работа. Тогава брат ми беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, само че незабавно ме попитаха дали той не ми е оказал помощ, с цел да стартира. Аз съм доктор, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала у дома, щяха да ме питат по какъв начин се устоявам ", описа доктор Красимира Иванова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР