Сестрата на - Бриджит - бойкотира срещата с американския президент

...
Сестрата на - Бриджит - бойкотира срещата с американския президент
Коментари Харесай

Недоволство: Законът „Джордж Флойд” за реформи в полицията е в застой

Сестрата на - Бриджит - бойкотира срещата с американския президент Джо Байдън със фамилията му. Тя съобщи, че американският президент е нарушил ой „ наруши обещанието си да одобри законодателство за промяна на полицията ”, във връзка годишнината от гибелта на брат й, оповестява БГНЕС. Докато Бриджит Флойд участва на протест в Минеаполис, Минесота, други членове на фамилията лобираха пред Байдън в Белия дом, с цел да оказват помощ за приемането на законопроекта.
Законът „ Джордж Флойд ” за промени в полицията е в застой на Капитолийския рид.  Вчера в доста градове в Съединени американски щати и в чужбина шествия означиха една година от гибелта на Флойд. Байдън беше определил 25-ти май като краен период за сключване на законодателството за промяна на полицията – във връзка годишнината от гибелта на Флойд.
 Съдия: Шовин е надхвърлил властта си, като е направил ареста на Флойд с особена свирепост Съдия: Шовин е надхвърлил властта си, като е направил ареста на Флойд с особена свирепост
Съдия в Съединени американски щати се съгласи със съществуването на утежняващи виновността условия по делото на някогашния служител на реда Дерек Шовин, който беше наказан...
След като се срещна с президента и вицепрезидент Камала Харис в Белия дом, братът на Флойд - Филонис - сподели пред публицисти: „ Щом можете да създадете федерални закони за отбрана на птица като белоглавия орел, тогава можете да извършите федерални закони за отбрана на цветнокожите хора ". Другият брат на Флойд - Терънс - съобщи, че диалогът в Овалния кабинет е бил " доста работлив ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР