Сестрата на 41-ия президент на САЩ Джордж Буш, Нанси Буш

...
Сестрата на 41-ия президент на САЩ Джордж Буш, Нанси Буш
Коментари Харесай

Сестрата на Джордж Буш-старши почина след усложнения от коронавирус

Сестрата на 41-ия президент на Съединени американски щати Джордж Буш, Нанси Буш Елис, умря на 94-годишна възраст в резултат на затруднения след заразяване с ковид, съобщи БГНЕС.
За гибелта на Нанси Буш заяви пред " Ню Йорк Таймс " нейния наследник Александър Елис III. Сестрата на някогашния президент беше приета в болница на 30 декември с висока температура и позитивен тест за ковид. Тя е умряла през вчерашния ден.
 Осма подред жена упрекна Джордж Буш старши в тормоз Осма подред жена упрекна Джордж Буш старши в тормоз
Поредна осма жена упрекна някогашния президент на Съединени американски щати Джордж Буш старши в полов тормоз, заяви BBC. Жената помолила да не се разкрива им...
Нанси Буш е родена на 4 февруари 1926 година и е единствената щерка измежду петте деца в фамилията. През живота си тя взе участие в разпространение на планове за отбрана на природата и битка с бедността, а също по този начин взе участие интензивно в набирането на средства за Националната асоциация за прогрес на цветнокожите в Съединени американски щати.
Нейният брат, 41-ият президент на Съединени американски щати Джордж Буш-старши, умря на 94-годишна възраст на 1 декември, 2018 година.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР