Сервизната кампания на Huawei, в рамките на която можете да

...
Сервизната кампания на Huawei, в рамките на която можете да
Коментари Харесай

Кампанията на Huawei за 50% отстъпка при смяна на дисплей продължава

Сервизната акция на Huawei, в границите на която можете да получите до 50% отстъпка за промяна на екран на избрани модели, оповестени на уеб страницата https://consumer.huawei.com/bg/support/screenreplacement, продължава, а в това време тази седмица е и последна за месец август, което значи, че в четвъртък и петък всички, посетили на място Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „ Леге” N6, могат да се възползват и от 50 лв. отстъпка и от всяко друго извънгаранционно обслужване.

При осъществен ремонт те ще получат и подарък безвъзмезден протектор за екран.

Счупен екран е събитие, от което се тормозят доста консуматори. Според извършено неотдавна районно изследване в над 20 страни, 63% от притежателите на смарт телефони признават, че най-големите им страхове са от строшаване на екран и приключване на данни. В същото време 92% от хората, на които им се е наложило да сменят строшен екран, са безапелационни, че цената за тази услуга е била прекомерно висока. Тогава какво би трябвало да знаем, преди да потърсим професионална помощ при положение на щета?

За да поверите „ здравето “ на смарт телефона си в непознати ръце, се изисква висока степен на доверие. Силно целесъобразно е да занесете устройството си в оторизиран сервиз, защото тогава ще можете да сте сигурни, че експертите имат нужните умения, а сервизът разполага с нужните качествени елементи, посредством които вашият проблем може да бъде позволен.

Качеството на потребителските услуги постоянно е било водещ приоритет за Huawei и заради тази причина компанията организира акцията “Huawei Cares”, под мотото „ Повече грижа за теб “. Нейната цел е да помогне оптимално на потребителите, сблъскали се с разнообразни типове проблеми. По време на ремонтните действия в оторизираните сервизи на Huawei режимът за ремонт е включен непрекъснато (Maintenance mode, който и сами може да активирате през приложението си HiCare), като по този метод няма потребност да се тревожите за сигурността на персоналните си данни.

В момента акцията за промяна на екран с до 50% отстъпка тече до 14 септември, а тази с 50 лв. отстъпка от всеки извънгаранционен сервиз – на 29 и 30 август. И двете акции са начинания на Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „ Леге “ N6. Te важат, в случай че се обърнете непосредствено към него, a за всички включени в промоцията със промяна на екран модели е налична и услугата „ От врата до врата “. Можете да се свържете с Центъра на за обслужване на клиенти на Huawei и на телефон 0800 18818.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР