Сервитьорка с шампанско „Moet Magnum”, зад нея колега с черен

...
Сервитьорка с шампанско „Moet Magnum”, зад нея колега с черен
Коментари Харесай

Полуголи монахини, танцуващи свещеници, ковчег на плажа и леещо се шампанско взривиха Слънчев бряг

Сервитьорка с шампанско „ Moet Magnum”, зад нея сътрудник с черен кръст и нищожно облечена монахиня, а четирима инквизитори носят черен ковчег. Всичко това се случва на фона на музика от „ Карибски пирати” в известния бийч бар в Слънчев бряг „ Кики Бийч”, написа trafficnews.bg.

След като изминават пътя към заветното място, четиримата мъже облечени в плебеи отварят ковчега, откъдето изкача дългокрака жена, облечена като ангел… Пренасянето в Средновековието внезапно свършва и стартира модерна клубна музика, където „ актьорите” на пърформанса стартират да се забавляват и танцуват…

Целият този сюжет е бил изгледан от клиентите на бара в Слънчев бряг, а по-късно и в обществените мрежи. Не е ясно кой е режисьорът на този пърформанс, нито каква е била задачата му. Вероятно клиентите получават бонус ковчег и ангел, когато си поръчат бутилката шампанско за 550 лв.. Възможно е просто по този начин да стартира и празненството в известния клуб.

Видеото взриви мрежата и за секунди се трансформира в най-обсъжданата тематика на деня. Богохулството, което за Kiki Beach Club евентуално е следващият абсурден репертоар, събра милиони отрицателни мнения в интернет. Хората са възмутени от празненство погребението, което някое човешко схващане си е помислило, че това ще е необикновен ваучър.

Във видеото се виждат няколко девойки, които би трябвало да водят аскетичен живот, само че в действителност облеклото ми излъчва всичко друго, само че не и физическо обособяване от светския живот и отдаване Бога. Свещениците пък гордо дефилират, мислейки си, че са в Кан, и носят голям черен кръст. В случая религиозният знак въобще не символизира кръста на Разпятието, а по-скоро служи за комфортно място, на което да бъдат подредени десетина фойерверки, които ще бъдат запалени в самата кулминационна точка на празненството заравяне.

Още по-големият потрес за всички, които гледат видеото, настава, когато ковчегът, който носят танцьорите свещеници, се отвори. Погребалната гала завършва, когато махат капака и в него няма мъртвец, а секси бяло ангелче, държащо бутилка с алкохол - несъмнено, шампанско Moet, струващ не повече от 100 лева

" Собственикът на бара очевидно е чел много неща на Умберто Еко и се е въодушевил ", " Толкова е автентично, ще повърна в някоя кофа ", " Все още не мога да допускам... това действително видео ли е. От къде този черен комизъм ", " Такава врява за един моет добре, че не продават жилища ", са единствено част от мнения от консуматори, които осмиват грандиозното шоу на паметното заведение Kiki Beach Club, което при започване на летния сезон бе подало поръчки за много елитно и първокачествен бар, предлагащ развлечение и положително въодушевление на плажуващите в Слънчев бряг.

За страдание продуктът, който този път са измислили уредниците, не съумя да има предпочитание резултат. Напротив, пошлата чудатост и този долнокачествен кич, само разгневиха елегантна таргет група, към която в действителност се цели скъпарският бар.

При всички положения обаче – май малко са прекалили. Вижте сами:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР