Сервитьорът Кам Уожтоу има мисия - да опита най-добрите бири

...
Сервитьорът Кам Уожтоу има мисия - да опита най-добрите бири
Коментари Харесай

Сервитьор ще пробва най-добрите бири във всяка страна по света

Сервитьорът Кам Уожтоу има задача - да опита най-хубавите бири във всяка страна по света.

През последните седем години той е пробвал над 2000 бири от 40 страни – в това число във всеки град в Обединеното кралство, с цел да открие страхотна бира, „ която всеки с постоянна заплата може да си купи “.

Експертът по хмел, който живее в Ливърпул, обича бирата толкоз доста, че не може да си избере обичана или даже да сформира собствен топ пет, само че има къс лист от бири, които, съгласно него, би трябвало да опитате - Anglosas (Полша, Lancut Brewery); Citra (Великобритания, Oakham Ales); Juicy IPA (Великобритания, 3 Ravens Brewery); Rothaus Schwarzwald Maidle (Германия, Badische Staatsbrauerei Rothaus); Rothaus Tannenzapfle (Германия, Badische Staatsbrauerei Rothaus) и Alpha King (САЩ, 3 Floyds Brewing).

Някои от обичаните му места са Шри Ланка, Виетнам, Грузия, Черна гора и Словения, като страните, които е посетил, включват също по този начин Съединени американски щати, Канада, ОАЕ и Тайланд, показва Daily Mail.
View this post on Instagram
A post shared by????????????ℝ????????????????????????????ℝ???????????????????????? (@beerguideworldwide)

36-годишният поляк Кам споделя: „ Не се безпокоя за черния си дроб, тъй като пия умерено. Не се напивам всеки ден. Става въпрос за опитване на нови бири. Не пия 16 халби от едно и също нещо. Изпивам халба или половин и не преставам напред ".

Преди две години Кам основава страница в Instagram, с цел да документира пътуванията си, като ръководи и канал в YouTube, изследващ 100 бири от 100 страни.

„ Показвам на хората бири, които са постижими и налични, които всеки с постоянна заплата може да купи " показва той.
View this post on Instagram
A post shared by????????????ℝ????????????????????????????ℝ???????????????????????? (@beerguideworldwide)

Кам се реалокира в Обединеното кралство от Ярослав, Полша, за три месеца, до момента в който е в лятната си почивка след следване на право в университета. След това обаче взема решение да не се прибира.

Работи във плантация за ягоди, преди да се насочи към пивоварната промишленост, където към този момент си е извоювал име. Днес той е измежду съорганизаторите на Cheshire Craft Beer Fest, част от Cheshire Fest.

Биреният запалянко финансира пътуванията си, работейки като сервитьор – и харчи деликатно, само че се надява един ден да се откаже от кариерата си в областта на услугите и да се посвети на пивото.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР