Сервисът е елементът, върху който Григор Димитров трябва да работи,

...
Сервисът е елементът, върху който Григор Димитров трябва да работи,
Коментари Харесай

Григор Димитров трябва да поработи върху сервиса си, смята Матс Виландер

Сервисът е детайлът, върху който Григор Димитров би трябвало да работи, счита седемкратният първенец в Големия шлем и анализатор на " Евроспорт " Матс Виландер. Според него качеството на играта на българина ще се вдигне, в случай че третият в света усъвършенства началния си удар.

" Григор явно беше доста благополучен и омекотен след края на мача (с Ник Кириос) и с цялостно съображение, защото изискванията бяха доста тежки. Беше прохладно и по едно и също време с това доста горещо ", сподели Виландер.

" Димитров би трябвало да поработи върху сервиса си, защото към момента е малко неуверен. Двойните му неточности не са малко и съгласно мен вторият му сервис ще се усъвършенства, в случай че спре да се престарава с първия. Ако осъщественият му първи сервис се увеличи до 65- 70% и поддържа редовно това равнище, цялата му игра ще върви доста по-гладко " съобщи експертът.

По думите му българинът се е научил освен да печели сложни мачове в тежки условия, само че и да не изпуска самодейността в хода на срещата. " Този метод ще му помогне доста в заключителната фаза на Australian Open ", добави Виландер.

Димитров ще играе с 49-ия в международната класация Кайл Едмънд. Двубоят е във вторник рано сутринта, като ще стартира не преди 5.30 часа. Можете да следите развоя на мача онлайн в " Дневник ". Срещата ще се излъчва и по " Евроспорт 1 ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Australian Open (626)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР