Серията Samsung Galaxy A е една от най-популярните в средния

...
Серията Samsung Galaxy A е една от най-популярните в средния
Коментари Харесай

Моделът на Samsung, който може да не видим повече

Серията Samsung Galaxy A е една от най-популярните в междинния клас, като смарт телефоните в нея нормално оферират прилични екстри, благонадежден и моден дизайн на много налични цени. 
 Samsung и проектът на компанията да създава лични чипсети за смарт телефоните си
Кога да чакаме личните процесори на Samsung

Създадено е ново звено

За страдание обаче, един от водещите модели в нея може би в никакъв случай няма да се появи още веднъж, настояват от немския уебсайт Galaxy Club.

Според тях Samsung ще прекрати производството от на телефоните в серията Galaxy A7x и през идната година няма да забележим А74. 
 Снимка 600515

Така тазгодишният Galaxy A73 може да остане последният сходен модел, само че положителната вест е, че малко по-ниско позиционираните телефони Galaxy A5x ще продължат да съществуват и да се развиват. 

Това може да остави много сериозна празнота сред S23 и идния А54, който се обрисува като най-високо позиционирания модел в Galaxy A серията. 

Под него ще се появят А34, А24 и A14, за които знаем, че към този момент са в разработка.
 Снимка 600513

Източниците на Galaxy Club разкриват, че Samsung може би ще избра да предлага Galaxy S22 на понижена цена, с цел да отговори на търсенето в сегмента на високия междинен клас, макар че S22 е с по-добри индикатори от предстоящото за междинен клас. 
 Samsung Galaxy Z Fold 4 и каква е действителната индустриална цена на сгъваемия смарт телефон
Каква е индустриалната цена на Samsung Galaxy Z Fold 4

Нелоша облага за Samsung

Възможно е компанията също по този начин да заложи на по-силно наличие на Galaxy S22 FE и S23 FE, само че към този момент не сме чували нищо за тези модели. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР