Серията от големи маневри на НАТО, планирани през есента близо

...
Серията от големи маневри на НАТО, планирани през есента близо
Коментари Харесай

Маневри на НАТО предизвикват загриженост у Москва

Серията от огромни маневри на НАТО, планувани през есента покрай границите на Руската федерация, има анти-руска ориентировка и провокира угриженост. Това се показва в коментар, раздаден в сряда на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова и представена от БГНЕС.
" Сценарии извършения и други действия на силите на НАТО в солидна усилване военната инфраструктура в балтийските страни, Полша, България и Румъния ясно показват, че са анти-руски, - сподели дипломатът - евроатлантическите военни мерки в непосредствена непосредственост до границите ни причинят повече проблеми:. С каква цел може да докара до такава " класика на жанра " във военното обмисляне и осъзнават ли следствията от това в Европа? "
Тя напомни, че в Съединените щати през есента и проекта на НАТО да държи в Балтийско и Северна Европа " на редица стратегически и тактически маневри, до момента в който се възползвате от обилни сили и средства. " " В хода на те ще бъдат изпитани едновременни настъпателни интервенции в рамките на Руската федерация, - отбелязва Захаров -. В този подтекст следва да се означи, че проектите на стратезите на НАТО, техния обсег и темперамент, избрани в тази връзка с използването на ограничения все припомнят за най-лошите дни на Студената война ".
" Ние ще продължим да следим от близко дейностите на неговите сътрудници от НАТО и Съединени американски щати, - съобщи представителят на съветското външно министерство. - Ние си резервираме правото да отговори, в това число и вземането на верни ограничения за противопоставяне за устойчива сигурност на страната ни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР