Серия земетресения са регистрирани тази нощ на територията на Босна

...
Серия земетресения са регистрирани тази нощ на територията на Босна
Коментари Харесай

Серия земетресения са регистрирани в Босна и Херцеговина

Серия трусове са регистрирани тази нощ на територията на Босна и Херцеговина, демонстрира информация на формалната интернет страница на Европейския средиземноморски сеизмологичен център, съобщи Българска национална телевизия.

Първият трус, регистриран 45 минути след среднощ (местно време), е бил с магнитуд от 4,2 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е бил на 67 км западно от столицата Сараево, с дълбочина от два километра под земната кора.

Пет минути по-късно е последвал втори трус, този път със мощ от 4,7 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е бил на 69 км западно от столицата Сараево, с дълбочина от два километра под земната кора.Няма приведени данни за потърпевши или материални вреди.

Министър-председателят Бойко Борисов отпътува през днешния ден на фициално посещаване в Босна и Херцеговина. Това е първото посещаване в страната на началник на българското държавно управление.

В Сараево Борисов ще беседва с председателстващия Съвета на министрите на Босна и Херцеговина Денис Звиздич, с председателстващите и заместник-председателстващите на двете камари на Народното събрание, както и с члена на Председателството Бакир Изетбегович.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР