Серия от верижни катастрофи на магистрала Тракия“. 6-ма души са

...
Серия от верижни катастрофи на магистрала Тракия“. 6-ма души са
Коментари Харесай

Серия от верижни катастрофи на магистрала „Тракия“

Серия от верижни произшествия на автомагистрала „ Тракия “. 6-ма души са леко потърпевши. Трима от потърпевшите са приети в болница, а други трима -  прегледани и освободени, оповестиха за bTV от Спешна помощ.

Верижните произшествия стават късния следобяд сред 25 и 45 километър от автомагистралата. Две от тях - в платното за София и още edna - в това за Бургас. Сред аргументите - мокрото време и несъобразяването на водачите с изискванията на пътя.

Заради случаите краткотрайно по автомагистралата се образува и километрично запушване.

 Данни на Министерство на вътрешните работи: Все повече деца стават жертви на произшествия България 3 мин. Данни на Министерство на вътрешните работи: Все повече деца стават жертви на произшествия  Черна годишнина означават близки с митинг за починалото момиче от Провадия България 2 мин. Черна годишнина означават близки с митинг за починалото момиче от Провадия  България 3 мин. " Какво направих? Къде съм? ": Шофьор се удря в паркирана кола във врачанско село  Поредица от ПТП-та в дъждовната сряда: Мъж се вряза в детска градина в София България 2 мин. Поредица от ПТП-та в дъждовната сряда: Мъж се вряза в детска градина в София  Данни на Министерство на вътрешните работи: Все повече деца стават жертви на произшествия България 3 мин. Данни на Министерство на вътрешните работи: Все повече деца стават жертви на произшествия  Черна годишнина означават близки с митинг за починалото момиче от Провадия България 2 мин. Черна годишнина означават близки с митинг за починалото момиче от Провадия  България 3 мин. " Какво направих? Къде съм? ": Шофьор се удря в паркирана кола във врачанско село  Поредица от ПТП-та в дъждовната сряда: Мъж се вряза в детска градина в София България 2 мин. Поредица от ПТП-та в дъждовната сряда: Мъж се вряза в детска градина в София

А през вчерашния ден стана ясно, че от ден на ден деца стават жертви на произшествия , демонстрират данните на Министерство на вътрешните работи за предходната година. При съществени произшествия са потърпевши над 1300 деца. С близо 200 повече от 2022 година. 30 деца са изгубили живота си на пътя.

Само за първите два месеца на тази година децата, ранени при произшествия, са 136. По данни на Министерство на вътрешните работи най-вече пътни произшествия са станали във Варна и Пловдив, следват София, Ловеч, Пазарджик и Русе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР