Серия от нападения помрачи празника в Англия, Германия и Япония.

...
Серия от нападения помрачи празника в Англия, Германия и Япония.
Коментари Харесай

Серия от кървави нападения помрачи празника в Англия, Германия и Япония

Серия от набези помрачи празника в Англия, Германия и Япония. Трима души, измежду които и служител на реда, бяха намушкани с нож в Манчестър. Полицията разгласи, че проверява нападението като терористичен акт. За него е арестуван 25-годишен мъж, който носел у себе си два ножа. Животът на потърпевшите не е в заплаха, съобщи Нова телевизия.

В новогодишната нощ в Западна Германия 50-годишен мъж съзнателно насочи колата си на няколко пъти против пешеходци, при което били ранени минимум четирима души. Шофьорът се опитал на няколко пъти да нападна ходещите по улиците хора. Първоначално направил това в град Ботроп, а по-късно в Есен. Нападателят е арестуван. Полицаите са на мнение, че претекст за неговите дейности била ксенофобия, защото по време на задържането му от негова страна имало изявления в съответната посока. 

Девет души бяха засегнати, откакто японец съзнателно подкара кола против тълпата, която празнуваше Нова година по известна улица в Токио. С " желание за ликвидиране " мъжът, разпознат като 21-годишен Казухиро Кусакабе. Той е задържан по съмнение в опит за ликвидиране. Според локалните медии Кусакабе е блъснал общо осем души.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР