Серия от криминални посегателства срещу директора на Георги Сава Раковски“

...
Серия от криминални посегателства срещу директора на Георги Сава Раковски“
Коментари Харесай

Серия от криминални посегателства срещу директора на училище


Серия от престъпни похищения против шефа на „ Георги Сава Раковски “ в котелското село Пъдарево. Само за три месеца от полицията проверяват три обира и един вандалски акт против персоналния му автомобил.

Серията от произшествия стартират през ноември 2022 година последният е обвързван със на няколко от прозорците в учебното заведение. В него учат към 40 деца.

„ Назначен съм за шеф през юли 2022 година В началото имаше похищения към персоналното ми имущество. Помислих, че е случайност, т.е. че не е ориентирано съответно към мен. Но се оказа, че нещата са доста по-сериозни “, изясни Хюсеин Моллов, на ОУ „ Г.С. Раковски “ в село Пъдарево.

През седмица-две случаите се повтарят. Тогава схваща, че евентуално те са ориентирани към него. Имало е даже грабеж в кабинета му.

„ Когато ме назначиха за се усъмних, че изчезват дърва от учебното заведение. Сложих две външни камери – към улицата и към склада с дървата. Кражбите стопираха “, сподели още той.

Свързва похищенията против персоналното имущество и с работата си, тъй като не се познава с никого в образователното заведение. Очаква проверяващите органи да се произнесат по тематиката.

Снимка: bTV


От районното полицейско ръководство изпатиха до bTV документално мнение. В него се споделя, че по този случай се работи още след подаването на първия сигнал. Предприети са съответните дейности – осъществени са разпити и са формирани досъдебни производства.

Вижте повече във видеото .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР