Серия от кражби в столичния квартал „Овча купел” провалиха празника

...
Серия от кражби в столичния квартал „Овча купел” провалиха празника
Коментари Харесай

Страх скова столичния квартал „Овча купел“! Всички живеят в ужас заради мъжа от тази СНИМКА

Серия от обири в столичния квартал „ Овча купел” провалиха празника на притежатели и чиновници. В четвъртък за една нощ поредно са обрани няколко търговски обекта, които се намират на улица " Народно хоро ".



В един от тях, малко фамилно заведение, камерите са снимали апашите. Това е шести щурм в него. Апашите влезнали през врата с две ключалки, избили решетката, взели лотарийни билети, ключ от автомобил и стотина лв.. Избягали преди идването на патрула на СОТ.

Собствениците прекарали безсънна нощ в разрушения обект.

Подобно преживяване наскоро имала и друга жена от региона, там обаче крадците блъснали на камък – разрушили вратата, само че не съумели да влязат. През предходната година обаче и това заведение било ограбено, осведоми bTV. Почеркът във всичките случаи е подобен – работи се от двама или трима маскирани към 2-3 през нощта с едни и същи принадлежности. Видимо не са от квартала и не познават обектите.

След последните кражби полицията е иззела видеозаписите от камерите, само че опарените не чакат развиване по случая. Настояват за полицейски патрули тъкмо в часовете, в които се случват обирите. „ Полицията или нищо не може да направи, или не иска”, счита една от потърпевшите от наглите нарушители.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР