Серия от жалби, описващи в най-дребни детайли отвратителното сексуално насилие,

...
Серия от жалби, описващи в най-дребни детайли отвратителното сексуално насилие,
Коментари Харесай

Гърми скандал! Сервитьорки уличават наследника на Pizza Lab в брутален секс тормоз

Серия от тъжби, описващи в най-дребни елементи отвратителното полово принуждение, на които редовно са били подлагани от работодателя си, са подали в Министерство на вътрешните работи няколко десетки девойки, част от които украински бежанки. Всички те са ориентирани против лицето Никола Любомиров Николов - правоприемник на веригата пицарии Pizza Lab, ръководена номинално от татко му Любомир Николов. Това издадоха наши източници от столичната улица “6-ти септември ”, които издадоха част от наличието, по което към този момент се работи.

 

Разказите на потърпевшите девойки, всяка от които на възраст сред 18 и 27 години, са повече от потресаващи. Общото сред всички тях е, че те не са моделки, плеймейтки или актриси, с каквито обичал да парадира Никола Николов, а скромни девойки, събиращи дребни левчета да платят образованието и квартирата си в столицата. Точно затова вместо на стилния подиум, те предпочели да си намерят работа в пицариите като сервитьорки, шефки или работнички в кухнята. Вакантните позиции пък откривали по разгласи в интернет, с каквито преливат уеб страниците за набиране на личен състав.

Фактът, че персонално биг босът участвал на част от интервютата и в следствие персонално инспектирал работата им, вдъхвала почит и успокоение у бъдещите жертви, които били щастливи, че са попаднали на благонадежден и заинтригуван шеф.

 

Радостта им обаче траела прекомерно малко - до първата им частна среща очи в очи с Никола Николов. Тя нормално се провеждала в някое от вътрешните пространства на заведенията, където без особени церемонии капризният паралия им пускал ръце, давайки недвусмислено да се разбере защо ги бил повикал. Своеобразната предигра преливала в отвратителни подиуми на натискане, задръстване на усти, скубане на коси, скъсване на служебните униформи, не липсвали и плесници към по-непокорните. Излишно е да споделяме, че доста от служителките били обладавани жестоко в склада измежду пакети брашно, бутилки олио и купища посуда.

 

Едва когато нагонът на Николов бивал удовлетворен, той със вцепеняващ кръвта взор отпращал омаскарените и насилени девойки назад на работа. Към тези, които му се били дърпали по-отривисто, отправял закани, че в случай че си отворят устата, повече няма да видят нито заплата, нито ще си намерят работа където и да е в София, защото той персонално щял да се погрижи никой да не ги наема. Излишно е да споделяме по какъв начин сходни предизвестия се отразявали върху нежната душeвност на невръстните провинциални сервитьорки, ето за какво те предпочитали покорно да извършват “втората си служба ”, обслужвайки полово Никола Николов в почивките от сервиране на пици.

 

Омертата обаче била нарушена от две по-отракани украински служителки, които се зарекли да опишат всичко на управляващите за перверзните похождения на шефа си. Бежанките небрежно спретнали самобитен “синдикат ” на насилвани свои колежки и ги убедили да пуснат тъжби в Министерство на вътрешните работи.

 

Така подвизите на милионерския правоприемник Никола Николов бързо се озовали на бюрото на проверяващите, кълнат се източниците ни.

 

Те недоумяват по какъв начин претендиращият за млад, просветен и прогресивен бизнесмен, за какъвто той се показва в медиите, е кадърен да удари в земята по дебелоочие и експанзия даже емблематични мутри от 90-те. По обучение Никола Николов е финансист, с бакалавърска степен от George Washington University във Вашингтон. Щастлив е, че е извършил младежката си фантазия да учи в американски университет. Преди това приключва американско учебно заведение в Швейцария. Още като студент стартира стаж в швейцарската банка UBS, а след това е назначен на работа и живее в Ню Йорк една година.

 

С настъпването на финансовата рецесия през 2008 година е измежду първите освободени, защото за банката е скъпо да спонсорира визи на чужденци. Той се завръща в България и се захваща с търговия на акции, само че от самото начало мечтае да е бизнесмен и да развива компания със лична визия.

Случайна среща с приятеля му от училище  го въодушевява за концепцията да вземат дружно франчайза на известна верига пици за България. В Ню Йорк Николов е живял над нея и е хапвал пици. Той вижда бъдещето на модела за доставка до дома, който се развива бурно в Европа. „ Най-трудно беше да убедим американците, че сме верният сътрудник, тъй като имаше значително запитвания от България, а ние и двамата бяхме на 24 “, споделя той. Преговорите се водят цяла година до сполучливия им край през 2010 година

 

Как интернационалните притежатели на марката ще погледнат на обстоятелството, че в България пицариите са станали знак на полово принуждение над дами, следва да забележим. До тогава жертвите на Никола Николов ще стискат палци милионите му да не замъглят мозъците на проверяващите служители на реда, а той да получи справедливо наказване.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР