Серия А се излъчва по MAX Sport през последните три

...
Серия А се излъчва по MAX Sport през последните три
Коментари Харесай

Lega Serie ще се излъчва за българските зрители и през следващите три сезона

Серия А се излъчва по MAX Sport през последните три сезона и се е утвърдила като едно от най-гледаните футболни шампионати освен в България, а в цяла Европа. Това се предопределя и от обстоятелството, че Калчото намира място измежду топ 3 на най-силните шампионати на Европа, съгласно класацията на UEFA.

„ А1 се стреми да поддържа първокачествен артикул, като предложи на своите клиенти спортно наличие с най-високо качество. Вече подписахме нов контракт с испанската LaLiga за идващите 5 години, а в този момент сме горди да обявим, че А1 закупи правата за разпространяване на още едно от най-силните шампионати в Европа - Серия А за идващите 3 години. Това ще подсигурява, че едно от топ шампионатите на Европа ще бъде налично за почитателите в страната. Стремим се да задоволим всеки усет, като изборът от нашето наличие включва още доста от най-интересните спортни събития от света на футбола, баскетбола, тениса и други, както и доста лични продукции “, съобщи Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България.

„ Италианският футбол е доста известен в България и почитателите към този момент привикнаха с висококачествената ТВ продукция на А1. Радваме се, че правата за Серия А остават при А1 за още три сезона и чакаме зрителският интерес в страната към шампионата да продължи да пораства “, добави Амикам Кранз, вицепрезидент „ Медийни продажби и интервенции “, - компанията, която ръководи медийните права на Lega Serie A до края на сезон 2023/24.
 z
Последният сезон потвърди, че Серия А може да предложи освен първокласен футбол, а и голяма конспирация. Интер наруши 9-годишната надмощие на Ювентус и завоюва шампионската купа, а след години на рецесия различен от най-популярните тимове – Милан, се възроди и взе сребърните медали. Първенството предложи и изключителна драма в битката за топ 4, като едвам в последния кръг се реши разпределението на местата от 2-ро до 5-о и надлежно кои ще бъдат италианските участници в UEFA Champions League през идващия сезон.

Новият сезон в Серия А ще стартира в уикенда на 21-22 август. И още веднъж е обезпечено, че ще има огромна битка за купата и челните позиции. Изминалата акция потвърди, че с изключение на трите огромни – Интер, Милан и Ювентус, сериозна роля в борбата на върха ще играят Аталанта, Наполи и несъмнено, римските Рома и Лацио. A1 ще продължи да има права за всички 10 мача на кръг или до 380 срещи в хода на всеки един от идващите 3 сезона.

Към момента в богатото портфолио на А1 се включват правата за още доста забавни шампионати и шампионати от света на спорта. От футбола феновете могат да гледат още мачовете от UEFA Champions League във вторник, испанската LaLiga, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Major Soccer League, Copa Libertadores, Copa Sudamericana. Понастоящем спортните канали на А1 излъчват и всички най-интересни тенис шампионати на ATP, баскетболното състезание на България (НБЛ), баскетболната Евролига, волейболната Лига на нациите, лекоатлетическата Диамантена лига, хокейната NHL, а почитателите на моторните спортове се радват на MotoGP, WRC, NASCAR, а тези на бойните – на UFC.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Приятели клошари се срещат в една от станциите на парижкото метро. - Намерих детелина с четири листа! - споделя единият. - И тя донесе ли… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПевицата е безапелационна, че няма да излиза на сцената до момента в който татко ѝ управлява „ какво да обличам, какво да приказвам, какво да върша и какво да мисля “Какво разясниха специалисти за казусаКоментар на някогашния министър на вътрешните работи Емануил Йорданов и Людмил Рангелов, зам.-председател на Висшия адвокатски съветЗаповед на министъра на опазването на здравето актуализира листата на страните, за които има информация за открита забележителна отрицателна смяна в епидемиологичната ситуацияГермания има голям проблем с детските градини. Липсват над 270 000 местаПетима души са умряли от затруднения от новия коронавирусКомпанията остро отговори на рецензия на президента на Съединени американски щати Джо Байдън " Сега съзряваме, презряхме примирението си и към този момент доста българи схванаха, че " каузи трябват, а не думи ", сподели в словото си президентът Румен РадевКамъните са затворили изцяло едната пътна лента и отчасти вторатаЗа 5 области на страната е публикуван жълт код за дъжд и гръмотевици за понеделникПроизшествието е станало в околност " Козница " сред Розино и КлисураТой разгласи това в студиото на „ Неделята на NOVA ”Билката не е доста известна у нас, само че в китайската медицина е едно от най-често срещаните лечебни растенияПетчасов нощен полицейски час и възбрана за музика шокира туристите на остров Миконос " В немския език мъчно могат да бъдат открити думи, които да опишат тукашното опустошаване ", съобщи Ангела МеркелВижте повечеОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР