Сериозно сътресение е напът да преживее италианския гранд Милан. Директорите

...
Сериозно сътресение е напът да преживее италианския гранд Милан. Директорите
Коментари Харесай

Трус в Милан: Малдини и Масара си тръгват

Сериозно разтърсване е напът да преживее италианския гранд Милан. Директорите на клуба Паоло Малдини и Фредерик Масара към този момент няма да са част от “росонерите ”, предава журналиста Джанлука Ди Марцио. Малко по-късно и друга авторитетна фигура в медийния свят - Фабрицио Романо, препотвърди хипотезата за раздялата.

До тази обстановка се е стигнало откакто притежателят на клуба Гери Кардинале е взел решението да уволни двамата експерти.

През целия вчерашен ден медиите на “Ботуша ” бяха мощно разчувствани от среща сред тримата, която на всички места се тиражираше, че е предходна под високо напрежение, като в този момент към този момент съгласно мнозина се чака единствено от клуба публично да оповестят новината за раздялата с двете емблематични фигури.

Твърденията са, че повода за тази обстановка е възникването на съществени разлики във възгледите за ръководството на клуба.

Новината към този момент обиколи интернет пространството, въпреки и към момента да не е публично доказана, като през последните часове към този момент генерира мощни отрицателни реакции ориентирани към американския президент от италиански генезис Гери.

Бившият състезател на Милан - Кристиан Виери написа: “Ако Малдини напусне Милан, това ще е тъй като клубът не желае да похарчи даже едно евро. Кардинале е вманиачен ”, а някои почитатели не бяха толкоз дипломатични в изявленията си и подходиха по-емоционално, стигайки до обидни квалификации за Гери.

Към момента не се знае кой тъкмо ще наследи Малдини и Мансара на постовете им, само че се спекулира, че това ще бъдат досегашният основен скаут на клуба – Жофри Монкада, и изпълнителният шеф Джорджо Фурлани.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР