Сериозно изпитание за от Клуба по дебати и английска реч

...
Сериозно изпитание за от Клуба по дебати и английска реч
Коментари Харесай

Клуб по дебати и английска реч търси финансова подкрепа


Сериозно тестване за от Клуба по диспути и британска тирада в Езиковата гимназия в Благоевград. Те са национални първенци 4 следващи години и са донесли десетки медали на учебното заведение си.

Разходите за участията им в надпревари обаче родителите финансират сами. им по британски език, която е и началник на клуба, инициира акция за набиране на средства. Така ще обезпечи присъединяване им в идващите две съревнования.

„ През февруари е първото от двете надпревари, които предстоят на надарените възпитаници от Благоевград. Те са решени да донесат в учебното заведение си нови медали и награди, само че имат потребност от финансова поддръжка “, споделя ръководителят на клуба Мария Стоянова.

„ Всичките пари, които харчим във връзка с надпреварите, като такса за присъединяване, за пътешестване, за хотели, за джобни и всички свързани действия са за сметка на родителите. Те са четирикратни национални, в околните 3-4 години няма други “, регистрира още Мария Стоянова.

Учениците от клуба са мощно стимулирани да продължат, да носят на родители, учители и на гимназията си.

от клуб по диспути и британска тирада също имат какво да кажат.

„ Мисля, че в случай че се оказва помощ и такива неща се случват по-често, мисля, че младите ще се усещат по-комфортно да остават тук и да трансформират към по-добро “, споделя едно от децата.

„ Смятам, че нашият клуб оказва помощ освен на нас, само че и на всички към нас “, споделя друго дете.


от клуба по диспути имат вяра, че силата и уменията, които са развили с времето, са това нещо, което оказва помощ страната ни да се промени в по-добро място за живеене.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР