Сериозни задръствания се образуват по бул. Сливница“ във Варна след

...
Сериозни задръствания се образуват по бул. Сливница“ във Варна след
Коментари Харесай

Задръствания се образуват по бул. „Сливница“ във Варна след затварянето на част от ул. „Георги Бенковски“

Сериозни тапи се образуват по бул. „ Сливница “ във Варна след затварянето на част от ул. „ Георги Бенковски “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна.

Движението в региона на Нептун е натоварено и в пиковите часове прекосяването на зелен светофар на кръстовището е невероятно поради скупчването на доста коли. Подобна е обстановката и по бул. „ Вл. Варненчик “ и дребните улици в региона, доста от които са еднопосочни.

„ Участъкът по ул. „ Георги Бенковски “ сред бул. „ Сливница “ и бул. „ Вл. Варненчик “ беше затворен през вчерашния ден по отношение на реализацията на плана за благоустрояване на междублокови пространства в регион „ Одесос ”, като дейностите към този момент започнаха.

Движението е пренасочено по обходни направления, осведомиха от Дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “. Движението в града е натоварено и по останалите съществени булеварди. Работи се по реорганизация на улична мрежа на бул. „ Осми Приморски полк ” в сектора от бул. „ Васил Левски ” до бул. „ Христо Смирненски ”, включващ и главен ремонт на пътен възел „ Виница ” и пешеходния подлез.

В тази връзка е затворено западното платно посока Виница - Варна, като придвижването се прави в двете посоки в източното платно. Работи се и по трасето на бул. „ Васил Левски “ в сектора от „ Подвис “ до бул. „ Осми Приморски полк “, като в този сектор е затворено за придвижване южното платно, а трафикът се прави в двете посоки по северното платно.

Натоварен е трафикът от и към курортните комплекси край града, както и в региона на кръговото кръстовище на Почивка при излаз от крайбрежната алея. Работи се още по бул. „ Народни будители “ в кв. „ Аспарухово “, като придвижването в посока Варна е затруднено. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР