Сериозни управленски промени се готвят в Левски по време на

...
Сериозни управленски промени се готвят в Левски по време на
Коментари Харесай

Левски иска директора в БФС Павел Колев за шеф в клуба

Сериозни управнически промени се готвят в Левски по време на зимната пауза. Те засягат високите етажи в клуба, на които предстоят няколко рокади. ТОПСПОРТ разбра, че мястото на сегашния изпълнителен шеф Красимир Иванов е доста евентуално да бъде поверено на един от шефовете в БФС Павел Колев.

Последният е заместник-изпълнителен шеф във футболната ни централа, като от години работи в нея и натрупа сериозен опит. Знае няколко езика, постоянно е пратеник на мачове от най-високо равнище в шампионатите на УЕФА - Шампионска лига и Лига Европа..

С Павел Колев е разговаряно няколко пъти по отношение на опцията да заеме високия пост на " Герена ". В момента го заема Красимир Иванов, който при идване на Колев, ще бъде изместен на позицията финансов шеф.

Другата рокада е обвързвана с прословутата позиция " състезателен шеф ". От началото на годината тя е вакантна, като за последно на нея се подвизаваше Асен Букарев, въпреки и под друго наименование. Постът, както ТОПСПОРТ писа преди време, ще бъде поверен на сегашния селекционер Кирил Вангелов.

 Павел Колев: Икономическото положение в България не разрешава да има повече тимове в Първа лига
Павел Колев: Икономическото положение в България не разрешава да има повече тимове в Първа лига

" Може би ще се търси някаква козметична смяна "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР