Сериозни рокади бяха направени в Добруджа преди днешното дерби със

...
Сериозни рокади бяха направени в Добруджа преди днешното дерби със
Коментари Харесай

Рокади в Добруджа преди дербито със Спартак Варна

Сериозни рокади бяха направени в Добруджа преди днешното дерби със Спартак Варна. Досегашният ментор на отбора от Добрич Венци Желев повече няма да се занимава с тренировките и тактиката за мачовете. Тази отговорност ще падне върху плещите на Стефан Славов, който поема функционалностите на старши треньор в екип със Станимир Андонов и Николай Радомиров. Желев, който към този момент ще има чисто управнически функционалности, разгласи, че е удовлетворен от тази развръзка, както и влизането на двама локални предприемачи в УС, което е осигурило успокоение за бъдещето.

„ За първи път ще можем да създадем някакво обмисляне във времето. Досега имаше проблеми, свързани със остарели отговорности, които трябваше да решаваме безусловно всеки ден. Това отнемаше от силата ни и не можехме да се концентрираме напълно върху спортно-техническата част “, съобщи Желев пред радио „ Добруджа “.

В същото време клубът направи през вчерашния ден всичко допустимо, с цел да уреди за мача Антонио Лентини, който е нападател. Аут за дуела с варненци обаче е контузеният Божидар Чуканов.

„ Три мача игра с възпалено коляно. Дано се върне по-бързо. Моят екип желае да работи с такива хора “, приключи мениджърът Венци Желев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР