Сериозни пропуски в работата на служители в СДВР откри висшето

...
Сериозни пропуски в работата на служители в СДВР откри висшето
Коментари Харесай

След убийствата в Лозен: Ръководството на МВР снема доверието си от началници в структурата на СДВР

Сериозни пропуски в работата на чиновници в Столична дирекция на вътрешните работи откри висшето управление на Министерство на вътрешните работи.

В хода на досъдебното произвеждане за двойното ликвидиране в софийското село Лозен е открито, че обвиненият за закононарушението е причинител и на друго съзнателно ликвидиране от предходната година, за причиняване на гибел по несъобразителност. По актуалното досъдебно произвеждане постъпват доказателства, съгласно които може да се направи обосновано съмнение, че с позволени основни пропуски по отношение на определяне на фактическата конюнктура и набиране на годни доказателствени средства, касаещи закононарушение на същото лице от април 2022 година, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Във връзка с тези констатации са подхванати незабавни ограничения от страна на управлението на Министерство на вътрешните работи, съобщи БГНЕС.

Началникът на бранш „ Престъпления срещу личността " към отдел „ Противодействие на престъпната престъпност " в Столична дирекция на вътрешните работи гл. контрольор Григор Йосифов е преназначен на по-ниска служба, а началникът на столичното Осмо районно управление (на МВР) напуща системата на Министерство на вътрешните работи.

Ще бъдат назначени инспекции, в хода на които ще се обяснява тежестта на откритите нарушавания от страна на другите чиновници от Министерство на вътрешните работи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР