Сериозни проблеми си навлече Динко Вълев заради изобличаването на мнимия

...
Сериозни проблеми си навлече Динко Вълев заради изобличаването на мнимия
Коментари Харесай

Динко разясни: Ударих просяка-менте, щото изкарва много повече пари от моя дядо, който е на 80

Сериозни проблеми си навлече Динко Вълев поради изобличаването на мнимия бедняк в Равда. Прокуратурата ще удължи мярката му за неотклонение на 72 часа, а по-късно ще изиска непрекъснат арест. Ямболският предприемач е притеглен под наказателна отговорност за безчинство, грозят го до 8 години затвор.

Репортер на сътрудниците от уеб страницата Флагман.бг беседва с Вълев. Всъщност той бе привикан в Районното на Несебър, с цел да даде свидетелствуване, след което бе арестуван. Ето какво сподели Динко.

" Как може дядо ми, който е на 80 години, още да работи по през целия ден като защита, с цел да вади пари, а този, който няма и 60 година, по през целия ден да седи и да лъже хората, да се възползва от тяхното съчувствие?! " Заработва "  по 200-300 лева дневно с милостиня, сами сметнете какъв брой пари са това на месец и на година. Утре на някой същински нуждаещ се ще му би трябвало поддръжка и излъганите хора няма да му дадат поради такива като този. Ударих го, сгреших най-вероятно, само че това, което той прави, е доста по-нередно ", счита прочулият се още с присъединяване си в Биг Брадър чешит.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР