Сериозни проблеми със сигурността на британския парламент са открити при

...
Сериозни проблеми със сигурността на британския парламент са открити при
Коментари Харесай

Симулация на терористична атака "уби" 100 британски депутати

Сериозни проблеми със сигурността на английския парламент са открити при загадка инспекция от полицията. Симулираното нахлуване е било осъществено в среднощ, като чиновници на полицията, настоящи като терористи, са употребявали корабче по Темза, с цел да обхванат в Народното събрание. За по-малко от пет минути " терористите " са нахлули в постройката и са " простреляли " 100 депутати.

Симулацията е извършена по-рано през годината, по време на почивните дни за Народното събрание. Резултатите от инспекцията са били защитавани в загадка, само че вестник " Сънди телеграф " заяви за тях, цитирайки три обособени свои източника. Един от депутатите, който е научил за печалното положение на сигурността на Народното събрание, е представен да споделя, че:

„ Обществеността ще бъде ужасена да научи истината, само че е по-добре да я научи в този момент, а не когато е към този момент прекомерно късно ".

Както е известно през март имаше терористична офанзива пред английския парламент. Депутатите останаха блокирани в постройката в продължение на часове, откакто мъж се вряза в пешеходци в зоната пред Народното събрание, а по-късно слезе и намушка служител на реда, като общо жертвите му бяха пет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР